INFO@IVY-PRO.NL

Maak kennis met IVY: Wat drijft ons?

Daar zijn we dan! IVY is los. Inmiddels zijn wij 3 weken officieel LIVE en vinden wij het hoog tijd dat jullie ons nog even wat beter leren kennen. Want waarom zijn wij gestart met IVY? En wat drijft ons? We vertellen je hier graag meer over!

Als je dit leest ben je waarschijnlijk bekend met het leven in het Noorden van het land. En is de kans vrij groot dat je van je studie hebt genoten in Groningen. Of je geniet hier natuurlijk nog steeds optimaal van. Voor ons geldt dit ook en was het geen lastige keuze om hier te blijven. Deze regio vinden wij namelijk te heerlijk om te verlaten! Maar in onze zoektocht naar mooi werk hebben we zelf en om ons heen ervaren dat het knap lastig kan zijn om in deze regio die passende baan op niveau te vinden. 

Er ontbrak iets essentieels om enthousiaste en ambitieuze (Young) Professionals aan uitdagend en mooi werk te helpen hier in het Noorden. De meesten vertrekken immers naar de Randstad.

Als je graag wilt blijven in Noord-Nederland na je studie of je hebt er al voor gekozen om je carrière hier te ontwikkelen, maar lukt het je nog niet om die leuke baan te vinden die past bij jouw ambities?

Zoek dan niet verder: Wij zijn IVY. En we helpen je graag.

We stellen ons graag even aan je voor!
Voor wie al in contact is geweest met IVY weet dat we houden van dingen persoonlijk maken. Zo sturen we je bijvoorbeeld geen ‘copy paste’ berichtje, maar sturen we je een persoonlijke video en willen we achter jouw wensen komen, om je vanuit daar zo goed mogelijk te kunnen helpen. We zijn namelijk oprecht geïnteresseerd.

 

Rob Lode - IVY Pro

Hierboven zie je als het goed is een bekend gezicht! Dit is Rob en hij ontfermt zich over al het contact met onze (Young) Professionals en organisaties.

Begeleiding van (Young) Professionals naar uitdagend werk in Noord-Nederland (en meer)
Met IVY helpen we (Young) Professionals aan uitdagend werk in Noord-Nederland. Eenmaal aan het werk? Dan houdt het contact niet op. Integendeel, dit is juist het moment dat we er samen voor gaan zorgen dat jij alles uit je carrière kunt halen. Door onze coaching en de extreem korte lijntjes weten we altijd wat speelt en voorzien we jou in je unieke behoefte.

Ook hebben wij de ambitie om traineeships te ontwikkelen die perfect aansluiten op de verschillende Master opleidingen en specialisties die worden aangeboden hier in het Noorden. Hier hopen we in de loop van 2022 meer over te kunnen melden!

Ons hogere doel
Wij geloven erin dat organisaties in Noord-Nederland alleen kunnen floreren wanneer dit wordt gedaan met de beste mensen die een bewuste keuze maken om in Noord-Nederland te blijven. Het is onze missie om organisaties in deze regio gereed te maken voor de toekomst door de beste (Young) Professionals aan ze te verbinden en te behouden. Zo maken we het Noorden samen met onze partners de mooiste plek om te werken!

Meedoen?!
Vind je het mooi waar wij voor staan? En lijkt het je leuk om met ons in gesprek te gaan over onze plannen? Neem dan contact met ons op!