ONZE KERNWAARDEN

ONS DNA

Energiek, betrouwbaar en nuchter. Dat is Ivy! Ons DNA zorgt voor ontelbare mogelijkheden. We gaan lekker op snelheid en zijn tot op het bot gedreven. We zijn altijd op zoek naar verbinding tussen mens en technologie. Daarbij hebben we oog voor het persoonlijke. Met vol enthousiasme werken we samen onze met relaties en professionals. Plezier staat bij ons op één. Onze eigenschappen werken aanstekelijk en zorgen dan ook voor het maximale. Klim hoger op met IVY. 

ONZE KERNWAARDEN

Noordelijke nuchterheid 

Ondanks dat we de beste (willen) zijn, blijven we nuchter. Met onze roots in het Noorden kennen wij de mensen maar weten wij ook als geen ander waar nog enorme kansen liggen. Daarnaast houden we van het Noorden en doen we allen om dit gebied nog aantrekkelijker te maken door onze mensen te verbinden met de meest ambitieuze noordelijke bedrijven.

Werkplezier is alles

Plezier schuilt in de kleine dingen. Van elk moment proberen we een ervaring te creëren die je bij blijft en ervoor zorgt dat jij lacht en anderen kunt laten lachen. Het vinden van ultiem werkplezier is een proces wat vraagt om constante reflectie en is voor elk individu verschillend. Daarom starten we een persoonlijk begeleidingstraject zodat privé & werk optimaal in balans raken en jij alles uit je leven haalt. 

Verbinding

Werk bij IVY en treed toe tot de IVY community. Wij geloven in ons netwerk van gelijkgestemden, dat steeds sterker en groter wordt. Een community waarin jij volledig jezelf kunt zijn en er samen veel lol gemaakt wordt. Met dit netwerk en onze saamhorigheid creëren we een constante meerwaarde voor onze relaties. 

Betrouwbaar

Betrouwbaar zijn betekent voor ons dat we doen wat we zeggen, we eerlijk en integer zijn en altijd transparant en toegankelijk voor iedereen. Dit is de basis voor al onze relaties. Zo simpel en logisch is dat.