VIND DE BESTE PROFESSIONAL VOOR JOUW ORGANISATIE

WIJ MAKEN NOORDELIJKE ORGANISATIES GEREED VOOR DE TOEKOMST

Bij IVY spreken we de taal van de toekomst. We maken Noordelijke organisaties klaar voor deze toekomst door de beste (Young) Professionals aan ze te verbinden. Met onze roots in het Noorden weten wij als geen ander wat hier speelt en wat jouw organisatie nodig heeft om in de komende jaren te groeien. We bouwen duurzame relaties met onze opdrachtgevers en zorgen er samen voor dat het Noorden floreert. 

We zijn altijd op zoek naar verbinding tussen mens en technologie. Daarbij hebben we oog voor het persoonlijke. Met vol enthousiasme werken we samen met onze relaties en professionals. Plezier staat bij ons op één. Onze eigenschappen werken aanstekelijk en we maken graag voor jou het verschil.

IVY De juist match

JIJ DE PUZZEL, WIJ DE OPLOSSING

DE JUISTE MATCH

Doordat wij nog (relatief) jong zijn hebben wij goede contacten bij vele studenten en studieverenigingen. Ook krijgt ons netwerk dagelijks een impuls via onze partner J&L Groep (Uitzendbureau). In ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de geschikte (young) professional, die past bij je bedrijfscultuur.

Nadat we zeker weten dat onze professionals passen bij je organisatie op sociaal en vakinhoudelijk vlak gaan ze bij jou aan de slag. Samen zorgen we voor opleiding & coaching. Als onze professional na afloop niet meer is weg te denken bij jou op de vloer bieden we je de mogelijkheid tot kosteloze overname.

DE JUISTE MATCH

Doordat wij nog (relatief) jong zijn hebben wij goede contacten bij vele studenten en studieverenigingen. Ook krijgt ons netwerk dagelijks een impuls via onze partner J&L Groep (Uitzendbureau). In ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de geschikte (Young) Professional, die past bij je bedrijfscultuur.

Nadat we zeker weten dat onze professionals passen bij je organisatie op sociaal en vakinhoudelijk vlak gaan ze bij jou aan de slag. Samen zorgen we voor opleiding & coaching. Als onze Professional na afloop niet meer is weg te denken bij jou op de vloer bieden we je de mogelijkheid tot kosteloze overname.

ZO VULT IVY JOUW VACATURES IN

BEOORDELEN

TELEFONISCH
CONTACT

SOLLICITATIE
OP KANTOOR

CONTRACT

IVY Persoonlijke coaching

PERSOONLIJKE COACHING

IVY begeleidt (young) professionals intensief en op maat. Hun eigen coach fungeert als aanspreekpunt en staat voor hen klaar als ze tegen dingen aanlopen bij hun opdrachtgever of vragen hebben. We helpen Professionals als persoon te groeien door iedere 6 tot 8 weken met ze in gesprek te gaan. Door middel van deze coaching en begeleiding dagen we onze mensen continu uit en weten zij het maximale uit zichzelf te halen.

PERSOONLIJKE COACHING

IVY begeleidt (young) professionals intensief en op maat. Hun eigen coach fungeert als aanspreekpunt en staat voor hen klaar als ze tegen dingen aanlopen bij hun opdrachtgever of vragen hebben. 

We helpen Professionals als persoon te groeien door iedere 6 tot 8 weken met ze in gesprek te gaan. Door middel van deze coaching en begeleiding dagen we onze mensen continu uit en weten zij het maximale uit zichzelf te halen.

MOEITE OM IN DEZE KRAPPE ARBEIDSMARKT TALENT TE VINDEN?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen op het gebied van detachering? Wil je misschien meer weten over onze werkwijze of wat wij doen om het beste talent voor het Noorden te behouden? App, mail of bel ons! 

Liever dat wij contact met je opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.